Forside              Profil                Kraner              Containere
 

Profil

Materiel

Vognmandsfirma K. Andersen & Søn råder over 6 lastbiler samt kraner og containere. For at kunne imødekomme vore kunders forventninger om stabil levering, sørger vi altid for at vort materiel er af nyere dato og vedligeholdt. Vi råder således over eget værksted til den løbende vedligeholdelse af vort materiel.

Chauffører
Vi er beviste om, at vi er en servicevirksomhed, hvor vore chauffører er vort ansigt udadtil. Vi ved også, at vore kunder gerne vil opleve stabilitet og service. Vi sætter derfor pris på, at vore chauffører alle er erfarne folk med lang anciennitet i firmaet, der kan løse opgaverne til kundernes fulde tilfredshed.

Kvalitet
Vi ønsker at fremstå som et seriøst vognmandsfirma, hvor kvalitet og service er i højsædet. Dette kan vi blandt andet opnå ved at overholde indgåede aftaler og leveringstider.

Historie
K. Andersen & Søn blev etableret i 1947 som et traditionelt lokalt vognmandsfirma, og kunne således fejre 60 års jubilæum i 2007. Siden etableringen er der oparbejdet en bred vifte af ydelser. Firmaet ejes i dag af vognmand Bjarne Andersen, der er anden generation i familiefirmaet.

Vognmandsfirma K. Andersen & Søn

Medlem af Dansk Transport og Logistik
Vi udfører fortrinsvis opgaver i og omkring:
Vamdrup, Lunderskov, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Vejen og Rødding
Kontakt os for et uforpligtende tilbud!